Γνώρισέ μας

gigi

Γεια!

Είμαι η Γεωργία (κατά κόσμον Gigi) και δηλώνω παθιασμένη σχεδιάστρια γυναικείων κοσμημάτων. Δημιουργικότητα, φαντασία, αισιοδοξία, και ανυπομονησία (αλλά δεν είναι της παρούσης) είναι μερικές από τις λέξεις που με χαρακτηρίζουν. Όλα ξεκίνησαν από μικρή ηλικία όταν συνειδητοποίησα ότι μπορώ να φτιάξω πράγματα με τα χέρια μου. Από τότε έψαχνα πάντα τρόπους να δημιουργήσω κάτι δικό μου.

Κάνοντας από μαθήματα ζωγραφικής μέχρι crafts κάθε λογής, τελικά αγάπησα το χειροποίητο κόσμημα περισσότερο από κάθε τι. Από το σχεδιασμό ως την υλοποίηση, κάθε στάδιο είναι για μένα μοναδικό. Άλλωστε τα χειροποίητα κοσμήματα είναι εξ ορισμού μοναδικά & διαχρονικά. Συμπληρώνουν το προσωπικό στυλ της καθεμιάς από εμάς και το κυριότερο: είναι εμπνευσμένα. Σαν δημιουργός λοιπόν αγαπώ κάθε κομμάτι ξεχωριστά, αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι τα αγαπάτε και εσείς. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που δημιουργήσαμε αυτό το eshop.

Ελπίζω στο καλύτερο, επικεντρώνομαι πάντα στη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων, κάνω αυτό που αγαπώ, και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.

Μαζί μου σε αυτό το ταξίδι από την αρχή του μέχρι σήμερα, είναι το άλλο μου μισό ο Πάνος ή αλλιώς Pano Ponti. Πίστεψε σε μένα, με συμπλήρωσε με τις ιδέες του & το αγάπησε όσο και εγώ. Και θα τον γνωρίσετε παρακάτω. Καλώς ήρθατε!

Pano Ponti

Γεια και από μένα!

Είμαι ο Πάνος, αλλά συνήθως υπογράφω σαν: Pano Ponti - Creative Media Artist. Η ανάγκη μου να εκφράζομαι, με οδήγησε στο να μαθαίνω πράγματα από μικρός. Μεγαλώνοντας λοιπόν, αυτή η ακατάπαυστη περιέργεια μετατράπηκε σε δημιουργικότητα και βρήκε την απάντησή της στη μουσική, τη φωτογραφία και το video.

Τα χειροποίητα κοσμήματα είναι μοναδικά και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου. Οι μικρές τους ιδιαιτερότητες δεν είναι ποτέ ίδιες και αυτό το στοιχείο είναι που τα κάνει τόσο γοητευτικά. Δεδομένου ότι ξεκινάνε από μια ιδέα η οποία μετά από σκέψη και δουλειά θα καταλήξει σε κάτι απτό με συγκεκριμένο σχήμα και χρώμα, τότε μιλάμε για ολόκληρη ιστορία! Ναι! Κάθε χειροποίητο κόσμημα έχει την δικιά του ιστορία. Χάρη στη Gigi λοιπόν, βρέθηκα σε ένα κόσμο που ποτέ δεν είχα φανταστεί. Ένα κόσμο διαφορετικό, με πολλές τέτοιες ιστορίες.

"Τα χειροποίητα κοσμήματα είναι μοναδικά και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου. Οι μικρές τους ιδιαιτερότητες δεν είναι ποτέ ίδιες και αυτό το στοιχείο είναι που τα κάνει τόσο γοητευτικά".

Βαριέμαι την σοβαρότητα, διασκεδάζω με την σοβαροφάνεια και μ' αρέσουν οι ιστορίες - το ξαναείπα; Αγαπώ αυτό που κάνω γι' αυτό και δεν δουλεύω ποτέ!

TOP